Club

wordpress4

De Golf & Country Club ‘De Biltse Duinen’ in Bilthoven is een vereniging die haar leden een gevarieerd programma aan activiteiten biedt.

Het hele jaar door worden wedstrijden georganiseerd. Kijk voor de tijden en data ondermenuonderdeel wedstrijden.

Voorbeelden zijn de maandbeker, mixedmorning, herenochtend, 9-holes en de TGV.

Één keer in de maand, meestal de laatste zaterdag van de maand, wordt de maandbeker gespeeld. Een wedstrijd over 18 holes. Hiervoor kan iedereen die een GVB heeft zich van 11.00 tot 12.00 uur inschrijven.

Van mei t/m september wordt de TGV(9holes) gespeeld. Een wedstrijdcompetitie over 20 avonden. Aanvang 18.00 uur. Inschrijven kan tot 19.00 uur. Iedereen met GVB kan hieraan meedoen.

Rond een aantal wedstrijden wordt een speciaal evenement georganiseerd om de onderlinge band te versterken. Gezamenlijke maaltijden zoals na de Paaswedstrijd en de Wildwedstrijd zijn daar voorbeelden van.

Vanzelfsprekend is deelname aan wedstrijden niet verplicht en kunt u ook op uw eigen wijze golfend van onze prachtige baan op het golfpark de Biltse Duinen genieten. De 9-holes par-3 golfbaan is volledig in de bestaande flora ingepast, waardoor u tijdens het spelen een grote verscheidenheid aan fauna hoort en ziet.

De vereniging bestaat sinds 1986.

Receptie golfbaan voor baanreservering, lessen en shop: 030 2280561