Rabo clubkas campagne 2018 van start.

Meedoen met de Rabo Clubkas Campagne 2018!!!!!
Om het jeugdgolf in onze vereniging financieel te ondersteunen doen wij dit jaar voor de vierde keer mee aan de Rabo Clubkas Campagne. De Rabobank Rijn en Heuvelrug stelt als vorig jaar weer € 150.000 beschikbaar aan het verenigingsleven in de regio. In de drie voorgaande jaren werd aan onze club steeds een bedrag van ongeveer € 1000 uitgekeerd. Een mooi bedrag voor een goed en sportief doel.
Mocht u een bankrekening bij de Rabobank Rijn en Heuvelrug hebben of anderszins met deze Rabobank zaken doen, dan moet u wel lid zijn van de bank om te mogen stemmen. Als u wel klant maar nog geen lid bent van de bank dan moet u zich vóór 20 september 2018 aanmelden via www.rabobank.nl/rh onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’. Het lidmaatschap brengt geen verplichtingen met zich mee.
De leden van de bank kunnen dit najaar in de periode van 1 oktober t/m 15 oktober met een hen ‘toegemailde’ unieke stemcode via een stemsite vijf stemmen uitbrengen op deelnemende clubs, waarvan twee op hun favoriete club Golfclub De Biltse Duinen.
In de laatste Duinpan van 2017 vermeldde ik dat onze vereniging een bedrag van € 959 kreeg toegekend. Er waren 115 stemmen op onze club uitgebracht. Eén stem was dus € 8.33 waard. Bij nog meer aandacht en enthousiasme voor deze actie moet een hoger resultaat behaald kunnen worden. Vandaar deze oproep om mee te doen.
Ik hoop op een goede opbrengst.
Gradus Jacobs.